Slovenski vikend

Slovenski vikend je serija različnih dogodkov, ki jih skupaj prirejata organizacija Modri zajec  in Slovenska iniciativa Dunaj. Praviloma poteka v novembru, dogajanje pa je zvrščeno v vikend – petek, sobota in nedelja.

Tematika petkovih dogodkov je vsako leto drugačna – v preteklosti je bila organizirana plesna delavnica swinga, glasbeni koncert, pogovrni večer.. Sobotni večer je v znamenju STAND UP komedije. Vsako leto v goste povabimo komika iz Slovenije – do sedaj so nas v smeh spravljali Boštjan Gorenc Pižama, Tadej Toš in Perica Jerković. Slovenski vikend pa se zaključi v nedeljo z zadnjo predstavo otroškega abonmaja SIDEK, kateri sledi že tradicionalni slovenski brunch. Na brunchu se slovenske družine družimo ob kavi, čaju in najrazličnejših slovenskih dobrotah, ki jih za to priložnost spečemo in prinesemo od doma.

Slovenski vikend 2019 bo potekal od 15. do 17. novembra. Več informacij o njegovem poteku in samem programu bomo pravočasno objavili na naši spletni strani ter na Facebook profilu.

Vas zanima kako smo se imeli na Slovenskem vikendu 2017?