Letni koncert

V slovenskem pevskem zboru na Dunaju so pripravili nepozaben izbor pesmi, ki sežejo do srca, prebujajo nostalgijo in polepšajo sobotni večer na vstopu v poletje.

Vabimo vas, da si utrgate čas za čudovit glasbeni večer, ki ga Slovenski pevski zbor na Dunaju pripravlja skupaj z gosti iz Koroške. Zabava, kurja polt in dobra glasba so zagotovoljeni.

VSTOPNINE NI … prostovoljni prispevki, pa so dobrodošli.

SLOVENSKI PEVSKI ZBOR NA DUNAJU sestavljajo Slovenci na Dunaju, ki gojijo ljubezen do glasbe in zborskega petja, pa tudi do druženja z dobrimi ljudmi. Njihova umetniška vodja je vrhunska Ajda Azocar.

POSEBNI GOSTJE:

Kvintet Donet
Kvintet Donet sestavljajo mladi navdušeni pevci, ki jim je slovenska narodna pesem še posebej pri srcu. Kjerkoli se srečujejo, si radi zapojejo in s tem gojijo bogato izročilo naše prelepe slovenske pesmi. Leta 2012 je kvintet usvojil naslov najboljše male vokalne skupine na Koroškem. Vodja in ustanovitel skupine je Martin Kušej, umetniška vodja pa Helena Buhvald.

Dunajski Pjebi

Zasedbo sestavlja kar celoten moški del Slovenskega pevskega zbora na Dunaju, ki je pričel sodelovati v letošnji sezoni in se bo javnosti predstavil prvič.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *