Otroška gledališka skupina 2018

Letošnjo jesen nadaljujemo s projektom Otroška gledališka skupina.

Za vas imamo kar nekaj razveseljivih novic:

Režijo je letos prevzela Petra Lopert. Prihaja iz Maribora, je predšolska vzgojiteljica z izkušnjami na področju gledališke pedagogike. Nekateri jo verjetno poznate, v preteklosti je že vodila C(es)arske igrarije.

KKZ (z avstrijske Koroške) nas je sprejel v svoj program za poletno gledališko šolo v Ankaranu. Gledališki teden se je odvijal od petka 25.8. do četrtka 31.8.2018. Tam smo preživeli čudovit teden na morju, se igrali, ustvarjali in seveda kopali.

Po tednu v Ankaranu in z začetkom šolskega leta sedaj na Dunaju nadaljujemo z vajami v Cup of Cultures (Gusshausstraße, 1040) – tako kot lani. Vaje potekajo vsako sredo popoldne. Premiera gledališke predstave je v decembru 2018.

Starost udeležencev otroške gledališke skupine: med 5 in 10 let

Če želite izvedeti še kaj o delovanju gledališke skupine, poletni gledališki šoli v Ankaranu, ali če želite prijaviti svojega otroka ya leto 2019, nam pošljite sporočilo na naš mail: sid_drustvo@hotmail.com

Na projekt Otroška gledališka skupina smo izjemno ponosni, veselimo se nove sezone in prisrčno vas vabimo, da sem nam pridružite pri gledališkem ustvarjanju!

Prva predstava otroške gledališke skupine – “Mali jaz sem jaz”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *